Clubkleding

TRAININGSPAKKEN - OPNIEUW GROEPSINKOOP INCLUSIEF EEN MOOIE KORTING

De eerste grote bestelling is al een tijdje binnen en uitgeleverd aan diegenen die zo'n mooi Erima trainingspak hebben besteld.Het gaat dan het rode jasje genaamd Race Line Running Jack en een zwarte broek. Bij de broek is er een keuze uit een broek met een extra lange rits aan de zijkant, of een gewone rits.
Uiteraard komt aan de voorkant van het jasje ons logo en op de achterkant IPHITOS. Daarnaast komt er een klein logo van Running Center die daarmee ons een korting heeft aangeboden op het trainingspak. Verder heeft het jasje zogenaamde handwarmers, een telefoonlus, zakken met rits, zak op de bovenarm, reflecterende stukken voor en achter enTrainingspakVoorzijde een rijgkoort aan de onderkant.

Opnieuw biedt Huub van Langen van Running Center, onze leverancier dus een mooie korting als we met een grote groep in 1 keer bestellen.
Heb je alsnog interesse in zo'n mooi trainingspak, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons dan even voor meer informatie.

De nieuwe CLUBSHIRTS !!!

Deze zijn leverbaar in zowel singlets als gewoon t-shirt en uiteraard in heren als dames uitvoering.
De kleuren die altijd typisch Iphitos zijn geweest zijn ook nu weer zo gebleven, alleen hebben we de gele balk aangepast naar deze tijd, een ietwat moderner uiterlijk dus.
Daarnaast is het geel nu gesublimeerd in het shirt en niet zoals eerder erin gestikt wat bij sommigen nogal schuurplekken opleverde.
(De afbeelding is lichtelijk afwijkend van het origineel)

Waar te koop:
Er was tot eind november 2015 de mogelijkheid om een shirt te passen en te bestellen voor de eerste grote bestelling. Maar liefst 104 shirts zijn er op de lijst gezet waar we best trots op zijn.
Ben jij te laat of een nieuw lid en wil je alsnog een shirt?
Wij hebben van vele maten enkele shirts op voorraad bij GOLBACH-SPORT in Losser.

Deze zijn te koop vanaf 1 juli.