Lid worden

Zou je wel lid willen worden van AV-Iphitos, maar wil je liever eerst eens komen kijken of misschien eerst een paar keer willen meetrainen?
Dan kan uiteraard, voor meer informatie graag even e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als je besluit lid te worden, vul dan het inschrijfformulier in en stuur het naar het onderstaande adres:

Ben je student, dan mag je een studentverklaring invullen.
Het doel van de regeling is om studerende leden die “op afstand “ wonen en daardoor weinig kunnen trainen te behouden voor de vereniging door het aanbieden van een Studentlidmaatschap. Contributie: 50% van de contributie van de betreffende categorie
Lid atletiekunie: ja
Wedstrijdlicentie: op eigen verzoek en kosten (deze wordt jaarlijks autoatisch verlengd)
Afstand tot de accommodatie: minimaal 15 km