Lid worden

Zou je lid willen worden van AV-Iphitos, maar wil je liever eerst eens komen kijken of misschien eerst een paar keer willen meetrainen? Dan kan uiteraard! Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als je besluit lid te worden, vul dan het inschrijfformulier in en stuur het naar het onderstaande post of mail adres:

Truus Olde Benneker
Oldenzaalsestraat 140
7587 PK De Lutte
Tel 0541-514305

Ben je student?
Dan mag je tevens een studentverklaring invullen.
Het doel van deze regeling is om studerende leden die “op afstand “ wonen, en daardoor minder kunnen trainen, een gepast Studentlidmaatschap aan te bieden.
Contributie: 50% van de contributie van de betreffende categorie
Lid atletiekunie: ja
Wedstrijdlicentie: op eigen verzoek en kosten. Wordt jaarlijks autoatisch verlengd.
Afstand tot de accommodatie: minimaal 15 km