Clubkleding

TRAININGSPAKKEN - OPNIEUW GROEPSINKOOP INCLUSIEF EEN MOOIE KORTING

Wij hebben trainingspakken van het merk Erima .Het gaat dan het rode jasje genaamd Race Line Running Jack en een zwarte broek. Bij de broek is er een keuze uit een broek met een extra lange rits aan de zijkant, of een gewone rits.
Uiteraard komt aan de voorkant van het jasje ons logo en op de achterkant IPHITOS. Daarnaast komt er een klein logo van Running Center die daarmee ons een korting heeft aangeboden op het trainingspak. Verder heeft het jasje zogenaamde handwarmers, een telefoonlus, zakken met rits, zak op de bovenarm, reflecterende stukken voor en achter enTrainingspakVoorzijde een rijgkoort aan de onderkant.

De inkoop is vanwege de bedrukking in groepsvorm, zodra we dus een mooi aantal hebben gaan we naar Huub van Langen van Running Center.
Heb je alsnog interesse in zo'n mooi trainingspak, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons dan even voor meer informatie.

De CLUBSHIRTS !!!

Deze zijn leverbaar in zowel singlets als gewoon t-shirt en uiteraard in heren als dames uitvoering.
De kleuren die altijd typisch Iphitos zijn geweest zijn ook nu weer zo gebleven, alleen hebben we de gele balk aangepast naar deze tijd, een ietwat moderner uiterlijk dus.
Daarnaast is het geel nu gesublimeerd in het shirt en niet zoals eerder erin gestikt wat bij sommigen nogal schuurplekken opleverde.
(De afbeelding is lichtelijk afwijkend van het origineel)

Waar te koop:
Wij hebben van vele maten enkele shirts op voorraad bij GOLBACH-SPORT in Losser.