Trainingskamp 2015 - groep 3

Geheel volgens planning van Frans Wijlens met hierop aangegeven de exacte vertrektijden was het bij aankomst in Uelsen al een spanning van jewelste wie bij ie op kamer kwam. (zeker bij 2 dames in onze groep).

Al gauw was het aantreden voor de eerste training en kennismaking met het heuvelachtige gebied, een beetje regen probeerde de sportiviteit te verstoren, hetgeen echter niet is gelukt, wel de nodige natte kleding en schoenen.
Na een gezonde maaltijd werd een alternatief programma georganiseerd door de dames van groep 3, hetgeen resulteerde in veel hilariteit, saamhorigheid en een gezonde concurrentie onderling.
De juryleden hadden het hier extra zwaar vooral bij het kiphonkbal (waarbij de kip regelmatig gevlogen was) memorie en het levende kwartettenspel.

Daarna moest er opnieuw worden aangetreden voor de 2e training, dit werd echt een heuveltjes training (het kon voor Frans Wijlens niet vaak genoeg) in totaal toch nog ca 8 km gelopen, geklommen en gezweet.

Na gedoucht te hebben en de nodige Duitse broodjes was het tijd om een wandeling te maken hetgeen bij toeval resulteerde in een spontane rondleiding door een vrijwilligersgroep over het brozen tijdperk in Uelsen (ook leuk).
Hierna was er een gezellig samenzijn met de nodige drank en versnaperingen, zelfs aan het eind werd de dansvloer geopend.
Rond het kampvuur kon nog even worden na gekletst voordat de laatsten om (ze zeggen 02.00) het licht uitdeden.

De volgende morgen was het na het ontbijt al weer aantreden voor de laatste training, hetgeen voor velen niet eerder kon beginnen, maar Frans Wijlens bleef onverbiddelijk. We straten om 10.15 (geheel volgens protocol)
Na een mooie duurloop van 15 km door de prachtige omgeving van Uelsen (soms met een kleine omleiding omdat de leiders het niet eens waren over de route, naar later bleek routekaart op de kop) was het douchen, inpakken en verzamelen hier werd nog veel nagepraat over de locatie en de omgeving.
Omdat het de 10e keer was van het trainingskamp was er nog een etentje bij Zum Schweinswirt tot slot, het geen bij iedereen zeer werd gewardeerd.Hiermee wil ik een ieder bedanken voor de inbreng met name de heren trainers, dames van het organisatie team en vooral Frans Wijlens voor de perfecte organisatie.

Iedereen wie ik vergeten ben, bedankt voor jullie sportieve inzet.Tevens heeft groep 3 besloten om Peter Wrekenhorst wederom maar op te nemen in de groep, waarvan akte…..

Namens groep 3
Met sportieve groet