Schoonmaakrooster

Iedere vereniging kan niet zonder vrijwilligers, zo ook AV-Iphitos.
Samen met de IJsclub zijn we Stichting MAN en daarmee verantwoordelijk voor de gehele accomodatie betreft het onderhoud. Naast het trainen zijn er dus ook andere gezellige bezigheden.
Voor dat laatste hebben we hieronder een schema waarbij de vrijwel meest actieve personen zich ook nog eens willen inzetten voor de schoonmaakwerkzaamheden in en aan het gebouw. Het zijn nog geen twee uurtjes per jaar per persoon, toch zijn we hen zeer dankbaar voor die inzet.

Zou jij onze vereniging willen steunen of heb je eventueel opmerkingen?

De aanvangstijden zijn op de maandag van 19:30 tot ca. 21:00 uur.
Mocht je verhinderd zijn, dan verwachten we dat je zelf voor vervanging zorgt.
Laat de anderen er niet alleen voor staan, dank je.

Maandagavond 21 december 2015 om 19:30 uur

Maandagavond 1 februari 2016 om 19:30 uur