G-groep "Roadrunners"

Hallo allemaal,

Leuk dat je een kijkje komt nemen op de website van de G-groep genaamd 'Road Runners’.
Wij zijn een loopgroep speciaal voor mensen met een (verstandelijke) beperking.
Een team van enthousiaste vrijwilligers zorgt ervoor dat we ons veilig en onder begeleiding kunnen ontwikkelen. Momenteel zijn we met een aantal leuke jongens en meiden.
Ons jongste lid is 14 jaar, de oudste al ruim 30 jaar. Iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd.
T
ijdens de trainingen oefenen we onze motoriek met speelse oefenvormen en spelletjes, maar proberen we ook te oefenen voor het hardlopen van bijvoorbeeld 1km, 5km of misschien zelfs meer!
We worden begeleid door een aantal (opgeleide) vrijwilligers. De trainingen hebben vaak dezelfde opbouw, maar de inhoud is elke week anders.
Af en toe doen we mee aan een wedstrijd voor wie dit leuk vind. De vrijwilligers lopen dan met ons mee.
Zo hebben familie en vrienden genoeg tijd om ons aan te moedigen!
We trainen iedere week op donderdag- avond van 18:30 – 19:30 uur. Aanvangstijd 18:15 uur, zodat je je kan omkleden als je dit thuis nog niet gedaan hebt.
Vaak kun je ook helpen met het klaarzetten van de spullen.

Youtube filmpje van een training op onze accomodatie.

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen of wil je meer informatie?

Wij zijn ook altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Lijkt dit je wat?

Nilantspad 3, 7581 BB in Losser