Dinkelloop

2e Dinkelloop:      12 februari 2017 in combinatie met de CanisCross

De Ravenhorsterweg is AFGESLOTEN, kies daarom voor de Gilderhauserweg zie DEZE KAART

Organisatie: Atletiekvereniging Iphitos Losser

Afstanden: 1 - 2,5 – 5  - 10 km. prestatielopen
  2,5 - 5 km. Canicross (met de hond)
(1 rondje is 2,5 km, zie HIER voor de route)

Parcours: Prachtige natuurlijk cross door het bos en natuurgebied "De Zandbergen" te Losser.
  Er kan volledig onverhard gelopen worden. Er zit een oversteek over een zandvlakte in de cross
  en wat pittige korte heuveltjes. Men loopt ook langs een tak van het riviertje de Dinkel.

Hardloopwedstrijd
Starttijden: 10   km.         10.00 uur
  1     km.         11.15 uur
  2,5  km.         11.25 uur
  5     km.         12.00 uur
  Canicross
  5     km.        12.45 uur
  2,5  km.        13.30 uur

Tijdsregistratie: Net als bij de 1ste Dinkelloop zal uw tijd worden geregistreerd met het "iPico" syteem.
  Hierdoor ook geen massastart bij de Canicross op de zandvlakte. De Canicross gaat individueel
  starten voor het Zaandhoes, waarbij de snellere combinaties eerst van start mogen gaan.

Start en Finish: Het "Zaandhoes" in het natuurgebied "De   Zandbergen".

Inschrijfgeld: € 4,00 voor de afstanden 1 en 2,5 km.
  € 6,00 voor alle andere afstanden.
  Canicross € 8,00 voor de 5 km.
  Canicross € 6,00 voor de 2,5 km.
  Na-inschrijving € 2,00 extra (geldt voor elke afstand en de Canicross)

Inschrijven: Voorinschrijving is zeer gewenst in verband met voorkomen van wachtrijen en zal
  plaatsvinden via: www.inschrijven.nl
  Maximaal 400 deelnemers in verband met de beschikbare ruimte in en rondom het Zaandhoes.
  NA-inschrijving (bij voldoende plek) voor alle afstanden op betreffende zondag vanaf 09.00 uur tot
  uiterlijk ca. 30 minuten voor de start in het "Zandhoes"

Voor alle deelnemers aan de Canicross: neem het inentingsboekje mee. Voor deelname aan de
  Canicross kort en Canicross lang moet de hond minimaal 1 jaar zijn en fysiek goed in staat zijn
  deze afstand zonder problemen te kunnen afleggen.

Kleedruimte: Op het terrein is kleedruimte en beperkte douchegelegenheid aanwezig.

Risico: Iedere deelnemer loopt op eigen risico en verantwoordelijkheid. Pas op boomwortels en opstakels
  onderweg! De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook.

Bereikbaarheid: Het natuurgebied "De Zandbergen" is gelegen aan de Ravenhorsterweg en Grensweg te Losser.
  In uw navigatiesysteem kunt u Ravenhorsterweg 26 te Losser invoeren.
  Parkeren op aanwijzing van de parkeerwachters van AV-Iphitos te plaatse.
  Het "Zaandhoes" is lopend te bereiken vanaf de Grensweg.
Klik HIER voor een routebeschrijving.

Uitslagen: Uitslagenlijsten zijn direct na de wedstrijd beschikbaar op www.uitslagen.nl en via onze website.
  En vanaf maandag op  www.uitslagen.nl

Informatie: Atletiekvereniging Iphitos
  Internetpagina: www.av-iphitos.nl en Canicross