Wedstrijdbriefje

AV-Iphitos WEDSTRIJD FORMULIER

Dit Wedstrijdbriefje dient voor alle wedstrijden uit het gele boekje.
De opgave voor de wedstrijden dient men zelf te regelen.
Dit wedstrijdformulier minimaal 14 dagen voor aanvang van een wedstrijd graag invullen.
Mocht je binnen 5 dagen geen bevestiging hebben ontvangen neem dan contact op met
Ps bij misbruik kan je IP adres worden geblokkeerd waardoor je geen toegang meer hebt tot deze website.

De onderstaande gegevens moeten worden doorgegeven, bij onjuist of niet compleet ingevuld zal het helaas niet verder verwerkt kunnen worden.
Ook is het mogelijk om dit in WORD bestand te downloaden en dan per e-mail door te sturen.

Aan welke wedstrijd doe je mee:

Datum wedstrijd:

Aan welk onderdeel doe je mee:

Wat is je voor en achternaam:

Wat is je geboortedatum:

Wat is je e-mail adres:

In welke categorie zit je:

Wat is je KNAU lidnummer: