A.V. Iphitos is een atletiekvereniging met ruim 200 actieve leden.

• We beoefenen alle onderdelen van de atletiek.
  • De leeftijdscategorieën zijn: Minipupillen van ... tot 6 jaar. 3 Groepen pupillen t/m 10 jaar. 4 Groepen junioren t/m 18 jaar. Senioren vanaf 19 jaar. Damesveteranen vanaf 35 jaar. Herenveteranen vanaf 40 jaar.
  • Onze hardloopgroep bestaat uit een jeugdloopgroep en een loopgroep voor senioren en veteranen van 19 jaar e.o., zowel wedstrijd gericht als recreant.
    Daarnaast heeft A.V. Iphitos ook een loopgroep voor mensen met een geestelijke handicap.
  • Natuurlijk kunt u bij Iphitos ook sportief wandelen onder deskundige leiding.
  • Ook heeft Iphitos een gemengde recreantengroep die 's winters traint in de zaal en 's zomers op de accommodatie aan het Nilandspad.
  • A.V. Iphitos is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie, afgekort K.N.A.U.

Verdere info:
Lid worden?